Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Το δικό μας padlet!

Αγαπητά μας παιδιά, 
υπάρχει ένα μέρος εδώ μέσα στο διαδίκτυο που μπορούμε να ανεβάζουμε ό,τι αρέσει σε εσάς, ό,τι φτιάχνετε και θέλετε να το δείξετε, οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας! Ζωγραφιές... κατασκευές... σκέψεις... ένα βιβλίο που διαβάσετε και μας το προτείνετε...εξώφυλλα από τα αγαπημένα σας βιβλία...ένα ποιηματάκι που σας άρεσε... ένα νέο παιχνίδι που σκεφτήκατε και θέλετε να μας το παρουσιάσετε... μια δραστηριότητα από αυτές που σας προτείνουμε στο μπλογκ...και τόσα άλλα, μπορείτε τώρα πια να τα βρίσκετε στο padlet μας! Πώς; ζητάτε από τους γονείς σας να μας στέλνουν ό,τι θέλετε στο mail: nipkoryd15@yahoo.com και εμείς  θα το βάζουμε στο padlet για να το δουν όλοι οι φίλοι μας! 
Το λινκ του Padlet μας είναι  https://padlet.com/15nipkoryd/rz1wfgd0j0eyk6f9 και ήδη κάποιοι συμμαθητές σας έχουν στείλει εικόνες. Μπείτε να δείτε και βοηθήστε να το γεμίσουμε!

Αγαπητοί γονείς, 
το Padlet είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, ένας μοντέρνος ψηφιακός, διαδικτυακός πίνακας ανακοινώσεων. Ανακοινώσεων όχι μόνο του σχολείου, αλλά και των ίδιων των μαθητών. Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε στο mail που σας ζητήσαμε να μας στείλετε τα mail σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε; Αφήστε το σχόλιό σας