Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ στα ΠΑΙΔΙΑ!

Αγαπημένα μας παιδιά γεια!
Είμαστε σίγουρες ότι σας έχει λείψει το σχολείο και οι φίλοι σας! Έχετε καταλάβει όμως ότι για το καλό της υγείας μας πρέπει να μείνουμε για κάποιο χρονικό διάστημα στο σπίτι, για να προφυλάξουμε εμάς και τους αγαπημένους μας. Αυτή είναι η οδηγία που έχουν δώσει οι γιατροί που γνωρίζουν καλύτερα από όλους! Κι εμείς πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθούμε την οδηγία αυτή, για να είμαστε ασφαλείς και να τα καταφέρουμε! 
Παιδιά, πρέπει να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε μέσα στο σπίτι! Είμαστε σίγουρες ότι θα έχετε βρει πολύ ωραία παιχνίδια και δραστηριότητες  με τους γονείς σας. Όμως, αν κι εμείς οι δασκάλες σας είμαστε μακριά, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες ακόμα για να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο σπίτι δημιουργικά. Έτσι λοιπόν θα σας στέλνουμε σε αυτό το ιστολόγιο δραστηριότητες, ιδέες, σκέψεις, παιχνίδια, που θα σας θυμίσουν λίγο το αγαπημένο σας σχολείο. 
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και δείξτε υπομονή μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι και να επιστρέψουμε στο σχολείο μας χαρούμενοι και υγιείς!Καλό μήνα σε όλους!
Οι δασκάλες σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε; Αφήστε το σχόλιό σας